...
otros eventos Girona

Intel·ligència Artificial: des de fer volar coloms fins a tocar de peus a terra

Eventos pasados - 2022
11 may. Intel·ligència Artificial: des de fer volar coloms fins a tocar de peus a terra
19:30h - Cerveseria Kerunta, C/ Anselm Clavé, 9,
Girona 17001
La Intel·ligència Artificial (IA) ha esdevingut una disciplina transversal per a totes les branques del coneixement i es trasllada a la societat en totes les seves aplicacions, generant un canvi substancial en la nostra manera de veure el món i la nostra societat.

 

 

Intel·ligència Artificial: fent volar coloms ...

Josep Puyol Gruart (Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial (ACIA). Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA))
Tot i que la Intel·ligència Artificial (IA) és una ciència de menor recorregut comparada amb les tradicionals, ja aporta un canvi substancial en la nostra manera de veure el món i la nostra societat. La IA genera moltes opinions i debats, de vegades extrems, moltes vegades fruit de deixar-nos portar per la imaginació i l'anàlisi superficial, generant expectatives que potser no tenen molt a veure amb la realitat o que simplement no podem saber si es compliran.

Intel·ligència Artificial: tocant de peus a terra

Beatriz López Ibáñez (Universitat de Girona)
@UdGSmartHealth
Avui en dia, qualsevol ciutadà fa servir diàriament aplicacions de Intel·ligència Artificial (IA); ens acompanya a les nostres vides. Per il·lustrar-ho es proporcionaran exemples relacionats amb la recerca que s’està fent a Girona en IA aplicada a la Salut i la Medicina, al món de l’Eficiència Energètica, i de les Ciutats Intel·ligents.

otros eventos 19:30h - Cerveseria Kerunta

2022-05-10 El món que ens espera: peixos del futur i bactèries resistents 19:30h - Cerveseria Kerunta C/ Anselm Clavé, 9, Girona, 17001, España
2022-05-09 El tractament d'aigua pot ser sostenible i universal? 19:30h - Cerveseria Kerunta C/ Anselm Clavé, 9, Girona, 17001, España